Cascade

Cascade

De naam weerspiegelt de gelaagdheid van het ontwerp: Cascade betekent een waterval die uit verschillende niveaus bestaat.

De ultieme royale bank om heerlijk in neer te ploffen, dat is Cascade. We hebben het luxueuze gevoel van het model benadrukt door de wat lossere stoffering en de schuine rug, die beide een uitnodigend effect geven. Om een rank, horizontaal silhouet te creëren hebben we de onderkant bewust heel slank gehouden en goed nagedacht over de detaillering van de stiknaden van zowel de bank als de rugkussens.

De bank staat hoog op zijn subtiel vormgegeven poten, die iets naar binnen zijn gepositioneerd. Hierdoor ontstaat een extra ruimtelijk gevoel.

Zowel in uiterlijk als gebruik is Cascade een uitzonderlijke bank. Het model heeft namelijk geen vaste indeling: met de rugkussens is het mogelijk te bank naar wens te personaliseren. Voor een luchtig effect kies je voor wat ruimte tussen de kussens, voor een steviger uiterlijk laat je ze op elkaar aansluiten. Cascade is ontworpen als een leefeiland: royaal en luxe.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!